Om os


JYSK Kørelærerskole

JYSK Kørelærerskole er en del af JYSK Køreuddannelsescenter


JYSK Køreuddannelsescenter blev stiftet af Jensen's Køreskole Hobro og Gøttrup Køreskole i December 2007. Firmaerne blev begge startet fra helt bunden - Jensen's i 1994 og Gøttrup Køreskole i 1995.

 

Løgstør Køreteknisk Anlæg blev opkøbt i november 2008 og har siden da været JYSK Køreuddannelsescenters hjemsted med gode og moderne faciliteter for såvel den teoretiske som praktiske køreundervisning.

 

På JYSK Køreuddannelsescenter beskæftiges omkring 30 medarbejdere, herunder kørelærere, faglærere samt andet personale.


Vi uddanner billister og chauffører til alle kategorier. Ligeledes uddanner vi nye kørelærere til alle kategorier.

 

JYSK Køreuddannelsescenter samarbejder med lokale AMU-centre om leverance af AMU kørekortuddannelser, og uddanner i denne forbindelse chauffører til alle de store køretøjer og kørekortkategorier.

 

JYSK Køreuddannelsescenter samarbejder med Forsvaret, hvor vi står for 80% af deres kørekortuddannelser til store køretøjer i hele Danmark. Derudover er vi leverandør af kørekortuddannelser til hele Beredskabsstyrelsen Sjælland.

 

Politiet har kontor og prøvelokale på adressen i Løgstør - derfor kan vi tilbyde - teori - manøvrebane - teoriprøve - køreteknik - køreprøve mv. samlet på et og samme sted - JYSK Køreuddannelsescenter!
Ønsker du at høre mere om uddannelsen, priser og startdatoer på vore kørelæreruddannelser, kontakt da venligst os på følgende Tlf. nr. eller email:


JYSK Kørelærerskole

Danmarksvej 51

9670 Løgstør

tlf. 98673495

Email info@jysk-kc.dk

Copyright JYSK Kørelærerskole @ All Rights Reserved